Egészséges a marhahúskonzerv?

- 2022-09-30-

Ha a konzervekről van szó, sokan azt gondolják, hogy több év után sem rosszak, mert vannak benne tartósítószerek. Ez nagy hiba. A konzervek azon kevés élelmiszerek közé tartoznak, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószert. Ki nevezte azt a kort, amikor a konzervdobozokat feltalálták? A tartósítószert még nem találták fel?
A konzervek készítésekor az alapanyagokat elő kell kezelni. Ezután egy sor folyamat befejeződik, beleértve a konzerválást, légtelenítést, lezárást, sterilizálást, hűtést, hőszigetelés-ellenőrzést és csomagolást. A mikrobák szinte elpusztultak. Mit adjunk hozzá tartósítószert?
Fiatal koromban úgy éreztem, hogy boldog dolog, hogy konzerveket ehetek. Most végre felismerhetem a konzervdobozok szabadságát.
Ez a párolt marhahúskonzerv eltarthatósága három év. A vastagított Ma acél tartályt fizikai védelemre használják. Mindenekelőtt a vészhosszabbítás minden lépését a frissesség megőrzésére használják. Magas hőmérsékletű fizikai sterilizálással rendelkezik, és nincs hozzáadva tartósítószer. Kényelmes, hordozható és önállóan is tárolható. Válogatott hátsó lábszárhús-összetevőket használ. A biztonságos húsforrás garantált. Klasszikus formulát használ, és örökli a jó ízt. Alkalmas vészhelyzeti gabonatárolásra. Különleges időszakokban extra hosszú eltarthatóságú doboz is elérhető. Az önvezető túrákhoz rendszeres adagok állnak rendelkezésre vészhelyzeti éhségállóságra, táborozásra, befőzésre és étkezésre, így időt és erőfeszítést takarítanak meg.